Verstopt riool? Een nachtmerrie!

april 6, 2022

 

Verstopte riolen kunnen een nachtmerrie en een groot ongemak zijn. Bent u op zoek naar het beste riool ontstoppingsbedrijf, dan bent u bij ons aan het goede adres. We hebben alle vaardigheden, apparatuur en ervaring die nodig zijn om uw riool weer aan de gang te krijgen.

Wij bieden professionele rioolontstoppingsdiensten tegen betaalbare prijzen in Londen, Manchester en Birmingham

Een riool is een leiding of kanaal dat riool- en regenwater afvoert. Het afvalwater gaat door de leidingen van het gebouw naar een zuiveringsinstallatie. Als de leidingen niet goed worden onderhouden, kunnen ze verstopt raken en ervoor zorgen dat het rioolwater uw huis instroomt.

Er zijn verschillende manieren om een rioolleiding te ontstoppen, maar u kunt het beste professionele hulp inroepen als u vermoedt dat u een grote verstopping in uw systeem heeft. Met de volgende tips voorkom je ernstige problemen met je riolering:

-Giet geen kookvet in de keukenafvoer of het toilet. Vet stolt als het afkoelt en verstopt je leidingen.

– Spoel niets anders dan menselijk afval en toiletpapier door het toilet of de afvoer. Denk hierbij aan maandverband, luiers,

Verstopt toilet

Een verstopt toilet is meer dan alleen een ongemak, het kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico’s. De meest voorkomende oorzaken van een verstopt toilet zijn te veel papier of ander vuil, een vreemd voorwerp in de toiletpot of een onjuiste installatie.

Hier zijn enkele manieren om te voorkomen dat uw toilet verstopt raakt:

– Ophoping van haar en zeep

– Vreemde voorwerpen zoals speelgoed, luiers, papieren handdoeken of producten voor vrouwelijke hygiëne

– Een plunjer die te klein is voor de leiding

– Een groot voorwerp in de kom (zoals een klokhuis)

Loodgieter inschakelen

Als we een loodgieter moeten inhuren, kunnen we de loodgieter inschakelen door ze te bellen.

Een plunjer is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om een toilet of afvoer te ontstoppen. Plunjers zijn meestal gemaakt van rubber, plastic of siliconen en worden tegen de zijkant van de toiletpot of afvoer geduwd om zuigkracht te creëren die het water naar buiten duwt.

 

Meer artikelen